search
Rent €
Bedrooms:
backpage.com > Utrecht rentals > Utrecht apartments/houses

Posted: Friday, 30 September 2016, 8:55

Contact:0628774196
Beschrijving:
Kenmerken
Regio : Utrecht
Woonoppervlakte : Minder dan 20 m²
Beschrijving

Kamer Ruygenhoeklaan,

mooie kamer vlakbij centrum van Utrecht

Ik ga per 1 november mijn kamer uit en ben op zoek naar een nieuwe bewoner voor mijn mooie kamer. De kamer is 14m2 en heeft een inbouwkast ter grootte van een deur opening. De kamer is vierkant van vorm en heeft een balkon waar je van 13.00 tot s avonds in de zon kunt zitten.

De ophangkast kan ik eventueel laten hangen wat veel extra bergruimte geeft. Ook het rolgordijn zou eventueel kunnen blijven hangen als je dat handig vind.

De kamer ligt op loopafstand van het bruisende Smaragdplein, het is ongeveer 1 minuut lopen naar de bushalte waar bus 8 je binnen 10 minuten op het centraal station afzet. Ook fietsen naar het centrum duurt ongeveer 10-15 min en is dus goed te doen. Naar de uithof is ongeveer 20 minuten fietsen.

De huur is inclusief en bedraagt 425 euro per maand en de borg is 100 euro.

Een grote + is dat er onder de woning een shoarmazaak zit dus met het grootste gemak haal je daar heerlijk broodje shoarma.

• Location: Netherlands, Utrecht

• Post ID: 3718712 utrecht
utrecht.backpage.com is an interactive computer service that enables access by multiple users and should not be treated as the publisher or speaker of any information provided by another information content provider. © 2017 backpage.com